12. juni i Oslo: Kurs i abonnementshåndtering og -utvikling

Publisert

Et abonnementssystem er mye mer enn en kundeliste: Lær om alle mulighetene som finnes og hvordan du kan øke inntektene dine!

AbOn holder kurs for oss tirsdag 12. juni fra kl. 17.00 til 20.00 og gir deg en grundig innføring i alle muligheter en abonnementsmodell kan gi.

NYTT: Noen medlemmer etterspør informasjon om GDPR og vi setter av litt tid til å snakke om de nye personvernreglene og hva det kan ha å si for abonnementshåndtering.

Vi går igjennom:

  • Produktutvikling: Forskjellige abonnementssystemer og betalingsløsninger.
  • Salg: Hvordan kan du kan tjene mer penger på å selge produkter relatert til tidsskriftet ditt? Hvordan få nye abonnenter?
  • Ta vare på gamle abonnenter: Hva skal til for å minimere oppsigelse?

Kursholder Jan Erik Ofstad

Sted: Tidsskriftforeningens kontor, 4. etasje på Litteraturhuset i Oslo. Pizza fra kl. 16.30
Tid: Tirsdag 12. juni fra kl. 17.00 - 20.00

Pris: Kr 300,- inkl. pizza. Påmelding her.

AbOn er det eneste selskapet i Norge som utelukkende arbeider med innovasjon og forretningsutvikling av abonnementsbaserte produkter og tjenester

AbOn utvikler nye abonnementskonsepter, eller videreutvikler eksisterende. Vi bistår gjennom alle faser i utviklingen, også ved den praktiske implementeringen.

AbOn tilbyr kurs og seminarer,  driver kompetanseutvikling og tilpasser metodene til dine  behov og ønsker. Individuell rådgiving på et eller flere tema innen abonnement tilbys etter avtale.

Powered by Labrador CMS