PLNTY KULTUR er er tidsskriftet PLNTYs podkastkanal

Publisert

Der finner du podkastene MUSIKK og KUNSTFILTER med episoder om musikere og artister. De prater også med sentrale personer innen kunstformidling.

MUSIKK: I disse episodene møter du PLNTY-verten Peter Berg, som stadig jakter på spennende og interessante lydproduksjoner. Han er selv utdannet lydtekniker og formidler til et intetanende publikum hva som gjør en låt spesiell. Han beveger seg i alle sjangere, også innen lydkunst, for å bevisstgjøre sitt publikum hva lyd egentlig er. Ganske nerdete, men han har plnty bra gjester og det blir plnty bra prat i et lunt format.

KUNSTFILTER: Hvem vet hva om kunst? En ny podkastserie handler om hva det vil si å formidle kunst og kultur til publikum. Her møter vi sentrale personer som kan si noe om viktigheten av nettopp det å verbalt formidle kunst, arkitektur, dans, litteratur eller teater. Hva betyr det å vite mer om kunst og hvordan forholder vi oss egentlig til den? PLNTYs redaktør Annicken Dedekam Råge er vert for podkasten.

Podkasten finner du der du hører dine podkaster – søk på PLNTY KULTUR i Podkaster-apper eller  direkte på nett i SoundCloud.

Powered by Labrador CMS