STEMMER 1/2017

STEMMER nr. 1/2017 har ti siders forfatterskole, der vi blant annet intervjuer forfatteren Morten Harry Olsen om skrivehåndverket. Kristine Storli Henningsen, som er rektor ved Forfatterskolen.no, gir ti tips til nye forfattere. 

Hvordan finne flyten som skribent, er tittelen på Vivian Songes bidrag. Dramatiker Jesper Halle gir kreative råd, og journalist Tine Kolstad skriver om fortellerteknikk og struktur. Professor Frøydis Hertzberg presenterer Akademisk skrivesenter ved Universitetet i Oslo, som åpnet tidligere i år.

 

I dette nummeret har vi også et lange intervjuer med filmregissør Margreth Olin og med professor Johan Tønnesson i tillegg til litterære tekster, dikt, litterær quiz og bokomtaler.

  

STEMMER kom ut første gang høsten 2006. Magasinet har både journalistiske, faglitterære og skjønnlitterære tekster og arrangerer årlige tekstkonkurranser. Inspirasjonskilder er det svenske magasinet VI, britiske Granta og det tidligere norske Magasinet for alle.

 

Unn Christensen er redaktør, og Merete Berg Toreg er grafisk designer. Redaksjonsrådet består av Ingeborg Margrete Andersen, Oddmund Kårevik, Kristian Lødemel Sandberg, Vivian Songe og Pia Tveterås. Magasinet selges i Narvesen, se oversikt her:

http://interpress.se/nb/produkter/magasiner/1350.stemmer/

Ute nå

Årets tredje utgave av Prosa er viet 25-årsjubileumet! Vi feirer med et fyldig jubileumsnummer og lansering av første episode av Prosapodden! 

Ønsker du å låne kontoret?

Medlemstidsskriftene kan låne kontoret vårt i 4. etasje på Litteraturhuset i Oslo, fortrinnsvis etter kl 15. Trenger du det på dagtid, kan det som regel ordnes.

Send e-post til  post@tidsskriftforeningen.no for spørsmål/reservasjon.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler